O nouă stație Rompetrol

Rompetrol a inaugurat o nouă stație în județul Suceava. Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International în România, grup care deține și rafinăria Petromidia Năvodari, a deschis o nouă stație sub franciza Rompetrol Partener în comuna Pătrăuți, judeţul Suceava.

„Continuăm să ne dezvoltăm rețeaua de stații de carburanți, iar alături de partenerii noștri, succesul este unul garantat. Dovadă stau cele 20 de stații preluate sub franciză în ultimii trei ani. Prin programul Rompetrol Partner, reușim să venim în întâmpinarea clienților noștri cu produse și servicii de înaltă calitate, oriunde în țară. Sistemul pe care l-am implementat oferă partenerilor un know-how necesar dezvoltării, într-un business extrem de competitiv și antrenant”, declară Serghei Șevcenco, Director General al Rompetrol Downstream.

Stația de la Pătrăuți, ridicată cu un efort investițional de circa 1,5 milioane de dolari, oferă clienților, prin trei pompe de ultimă generație, dintre care una cu debit mărit, acces la gamele de carburanți Efix și EfixS – produsele consacrate obținute la Rafinăria Petromidia Năvodari – cea mai mare rafinărie din România și una dintre cele mai moderne din Sud-Estul Europei. Totodată, cei care vor alimenta la stația Rompetrol Partner Pătrăuiți vor putea beneficia de toate facilitățiile regăsite în stațiile Rompetrol precum plata prin sistemul Fill&Go și servicii de retail la standardele brandului. Stația este prevăzută și cu un punct de alimentare GPL, o spălătorie automatizată pentru turisme și camioane, zonă de magazin și restaurant. S-a ținut cont de poziția stației, între localitățiile Suceava și Rădăuți, pe drumul European Express 85, cel mai important din regiunea Moldovei. Mai mult, stația beneficiază și de o parcare cu întindere mare, special concepută pentru mașinile de tonaj care traversează zona. Investiția are un impact social, prin crearea unui număr de 30 de locuri de muncă, dar și prin impozitele locale generate de activitatea stației.

Lansat în anul 2002, conceptul Rompetrol Partner a fost menit să aducă pe piața din România un model de business coerent, dar și dezvoltarea unei relații echilibrate și benefice pentru ambele părți implicate.

Redactor: Sondra Sandu