O nouă reuşită pentru administraţia locală din Năvodari (VIDEO)

Edilul Nicolae Matei a semnat astăzi, la Brăila, contractul de finanţare pentru construirea Centrului de afaceri. Proiectul va fi finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 4 – Sprijinirea mediului de afaceri regional şi local. Cu o valoare de 28,5 mil lei, investiţia se va contratiza într-unul dintre cele mai moderne amplasamente de acest tip din ţară. Construcţia va include birouri, spaţii administrative şi săli de conferinţă destinate întâlnirilor naţionale şi internaţionale. Încet, dar sigur, oraşul Năvodari se va transforma într-un punct de atracţie turistică nu doar pentru români, ci şi pentru cetăţenii străini care ne vor vizita ţara.

Din valoarea totală a proiectului,  22 de milioane de lei reprezintă cheltuielile eligibile, iar restul sumei, cheltuieli neeligibile şi TVA. La aceste costuri, administraţia locală Năvodari va contribui cu aproximativ 18 milioane de lei, reprezentând partea de cofinanţare necesară.

Contractul de finanţare a fost semnat de edilul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, la sediul Agenţiei de dezvoltare regională Sud Est Brăila. Următorul pas este organizarea licitaţiilor pentru atribuirea lucrărilor. Centrul de Afaceri va fi amplasat în Tabăra de Copii Năvodari.

Redactor: Camer Negip