O nouă premieră pentru Halep

Surpriză neașteptată pentru  Simona Halep venită din partea celor de la Roland Garros . Aceștia au realizat un scurt serial intitulat “Povestea Simonei”. Primul episod a fost deja publicat pe pagina oficială a turneului de pe o rețea de socializare.

Simona Halep se află în vacanţă forţată după ce a fost diagnosticată cu hernie de disc, iar specialiştii i-au recomandat repaus total de la competiţii.Cei de la Roland Garros i-au făcut, însă, o surpriză sportivei din România şi au realizat un scurt serial care spune povestea triunfului Simonei Halep la Grand Slam-ul de la Paris.

De asemenea,  Micky Lawler, președintele WTA, a spus că Turneul Campioanelor are de pierdut de pe urma absenței sportivei din Constanța.

”Este pe locul 1 WTA, a dominat tenisul în mare măsură, a avut rezultate excepționale în ultimii ani. Sperăm să se recupereze cât mai rapid și o așteptăm din nou la Turneul Campioanelor”, a declarat Micky Lawler președintele WTA .

Mai mult, WTA a marcat simbolic, performanța Simonei Halep. Românca devine astfel prima jucătoare care primește Trofeul Chris Evert WTA World No.1. Acesta arată o hartă a stelelor, care reprezintă „universul tenisului”. Toate fostele ocupante ale locului 1 sunt reprezentate de un diamant pe cer, care semnifică impactul lăsat de campioane în istoria acestui sport.

Redactor: Alexandra Panait