O nouă noapte de distracție, la Mamaia

La malul marii, distractia este in toi. Miile de turisti aflati in Mamaia au facut din nou noapte albă. Muzica s-a auzit pana in zori, iar chefurile s-au tinut lant. Cluburile au fost pline pana la refuz. Domnisoarele si-au etalat toaletele special achizitionate pentru aceasta minivacanta, iar domnii le-au stat alaturi. 

Turistii care au ales litoralul pentru minivacanta de 1 mai s-au distrat pentru a treia noapte consecutive, la Mamaia. De data asta, au dat festivalurile de muzica electronica pentru cluburile de fițe.

Privirile domnilor a fost atintite, evident, catre domnisoarele in tinute provocatoare.

Animatoarele au fost, de departe, cele care au incins atmosfera. Nici nu este de mirare, la cat de sumar îmbracate au fost.

Petrecerile s-au incheiat odata cu ivirea zorilor. Epuizati, tinerii au plecat spre casă ori spre camerele de hotel.  Au nevoie de cateva ore bune de odihnă, pentru că urmează ultima noapte de distractie la malul marii. Luni, chiar dacă este 1 mai, cei mai multi dintre turiști vor pleca acasă. Minivacanta se termină, iar marti se întorc la munca sau la școală.

Redactor: Paul Alexe