O nouă carte semnată de Varujan Vosganian

Varujan Vosganian a deschis evenimentul „Noaptea în Bibliotecă la Galați”! Deputatul ALDE a fost invitat în urbea de la Dunăre pentru a-și prezenta ultimul volum, „Copiii războiului”. Romanul prezintă situația României, de la sfârșitul celui de-al Doilea Razboi Mondial și până în zilele noastre.

Unul dintre puținii români nominalizați la Premiul Nobel pentru Literatură, Varujan Vosganian, a fost prezent sâmbătă la Galați, la Biblioteca „V.A. Urechia”, unde și-a lansat cea mai nouă carte, romanul „Copiii războiului”. Lansarea a deschis șirul manifestărilor programate în cadrul evenimentului „Noaptea în Bibliotecă la Galați”, ediția a VII-a.

Lansarea de carte a fost presărată cu momente muzicale, recitări ale poeziilor semnate de Varujan Vosganian și recenzii ale romanului.

Varujan Vosganian este preşedintele Uniunii Armenilor din România de la reînfiinţarea acesteia în 1990 şi prim-vicepreşedinte al Uniunii Scriitorilor din România din 2005. Cărţile sale au fost traduse în peste 20 de limbi. Câteva dintre volumele semnate de Varujan Vosganian sunt Şamanul Albastru; Ochiul alb al reginei; Cartea Şoaptelor; Cartea poemelor mele nescrise.

Redactor: Robert Tănasă