O nouă aplicație pentru sesizări la Constanța

Vești bune pentru constănțeni! Primăria orașului a lansat o aplicaţie pentru telefoanele mobile, destinată sesizărilor cetăţenilor. Aplicaţia, care se numeşte „Sesizări Constanţa“, conţine şase domenii pentru reclamaţii, și poate fi descărcată gratuit pe orice smartphone.

Dacă sunteți nemulțumiți de lipsa coșurilor de gunoi, de locurile de joacă din oraş sau vreți să aflați când se vor asfalta străzile din cartierul în care locuiți, de acum o puteți face chiar de pe telefonul mobil. Primăria Constanța a lansat o aplicaţie prin care puteţi face sesizări direct de pe smartphon-ul dumneavoastră.

Aplicația se numeşte “Sesizări Constanţa” şi este deja funcțională. Aceasta este structurată pe șase domenii și oferă posibilitatea de a trimite o sesizare imediat, în trei pași.

Potrivit edilului Constanței, aplicația este menită să faciliteze colaborarea între cetățean și primărie și să devină o prioritate în utilizare. Utilizatorii se pot conecta şi cu contul de Facebook sau cu cel deţinut la Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa. Totodată, pe lângă această aplicaţie, orice sesizare se poate trimite în continuare şi prin intermediul site-ului oficial al Primăriei Constanţa.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea