O noapte de neuitat pentru elevii Școlii Generale Grigore Moisil din Năvodari

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QMABThJRi7Q[/youtube]Lacrimi de emoție și momente trăite la intensitate maximă, noaptea trecută, la petrecerea de rămas bun a absolvenților Școlii Generale Grigore Moisil din Năvodari. A fost o seară pe care nu o vor uita niciodată, atât cei care pășesc spre o nouă etapă a vieții, cât și cei care i-au îndrumat în aceşti ani.

În ultima seară petrecută împreună, emoțiile au fost de nestăpânit în rândul elevilor și al profesorilor care și-au luat rămas bun de la absolvenții promoției 2014.

Tinerii absolvenți s-au despărțit cu greu de colegi dar și de profesorii care le-au fost alături timp de opt ani. Cu toate acestea, bucuria absolvirii și dorința unui viitor de succes au alinat durerea despărțirii.

La petrecere au fost prezenți și foști absolvenți ai școlii Grigore Moisil, care și-au amintit cu nostalgie de vremurile în care erau elevi.

Momentul cel mai așteptat al serii a fost concursul de Miss și Mister, care a scos la iveală adevărate talente, de la dans și muzică până la un dezvoltat simţ al umorului.

Regele și regina balului au furat, însă, toate privirile. Miss și Mister au impresionat juriul atât prin ținută cât și prin atitudine.

Totul a fost organizat de Primăria orașului Năvodari, în semn de prețuire pentru tinerii care vor duce numele orașului mai departe.

Reporter: Raluca Damian ; Imagine: Adrian Dina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.