O nenorocire s-a abatut in prag de sarbatori asupra unei femei din Constanta

Casa i-a fost pur si simplu spulberata de o explozie, petrecuta in aceasta dimineata in locuinta  sa. Medicii de la SMURD au scos-o de sub daramaturi constienta iar acum este in grija medicilor. La cateva minute , pompierii au primit un alt apel: un incendiu urias cuprinsese un garaj plin cu utilaje si masini ale Regiei Judetene de Drumuri. Focul a fost stins cu greu.

Nenorocirea s-a produs la primele ore ale diminetii. Femeia, cel mai probabil, a vrut sa isi faca ceva de mancare si cand a aprins aragazul, a avut loc deflagratia.

La fata locului au sosit imediat doua autospeciale de pompieri dar și ambunlanța și SMURD-ul. Pe femeia de 78 de ani care locuia din casa au scos-o de sub daramaturi. Respire inca si era constienta.

O alta tanara, vecina cu victima, a suferit si ea mai multe rani de la gemurile sparte in ura exploziei, ins dup ace a fost evaluate de catre medici s-a decis ca nu este nevoie de transport la spital. Mama tinerei s-a ales cu o sperietura sora cu moartea.

Din fericire explozia nu a fost urmata de un incendiu ptr ca altfel proportiile dezastrului ar fi putut fi mult mai mari. Necazul femeii este cu atat mai mare cu cat in urma cu sase saptamani si-a pierdut si sotul. Cand isi va reveni va ajunge cel mai probabil in grija rudelor. In casa nu se mai poate locui.

La scurt timp pompierii constanteni au fost chemati la Cobadin, langa Medgidia. Echipajele de urgenta s-au luptat cu focul care a cuprins un garaj al regiei Judetene de Drumuri . Pompierii s-au luptat cu flacarile mai bine de-o ora, pina ce au reusit sa lichideze focul. Au ars in hala metalica: balize directionale, indicatoare rutiere, lama de zapada, acumulatori. Au fost salvate autofreza de mare capacitate, turbofreza de zapada, perie mecanica. Din fericire nu au existat victime , iar cauza incendiului urmeaza a fi stabilita.

Redactor: Oana Jărloianu