O mașină răsturnată în mijlocul câmpului și una scufundată în lacul Tăbăcărie

Două scenarii cel puțin bizare…nu dintr-un film însă, ci produse în realitate, noaptea trecută, în judeţul Constanţa.

Ora 20.30, pe un cîmp de pe marginea localității constănțene Cumpăna. Mormanul de fiare din imagini reprezintă o mașină decapotabilă care a zburat de pe șosea, din cauza neatenției celei care se afla la volan. Tânăra de 23 de ani era singură și se întorcea spre casă, când s-a produs accidentul. Polițiștii spun că, în urma impactului, șoferița a sărit efectiv prin capota textilă și a fost aruncată la zeci de metri în aer, prăbușindu-se în mijlocul câmpului. Incredibil, dar a ajuns la spital doar cu leziuni și traumatisme superficiale.

Ora 20.30, pe marginea lacului Tăbăcărie, în dreptul Bisericii Sfîntul Mina. Dacă vă uitați cu atenție, doar plafonul mașinii se mai zărește din apa adîncă de cîțiva metri. La fața locului, tinerii adunați se întreabă oare cum a fost posibil un asemenea incident?

Misterul l-au dezlegat cei de la Rutieră, care l-au și recuperat pe cascadorul de ocazie din apă și l-au dus la spital.

Tânărul de 20 de ani era însoțit de un pasager atunci cînd mașina a plonjat în lac, însă amândoi au reușit să se salveze. Recuperare maşinii – „submarin ” a fost însă problematică. La primele ore ale dimineții, mașina era încă în lac.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu