O mamă și fiica ei se luptă pentru viață

Vă amintiți povestea Mariei? Un copil, care la vârsta de 3 ani și-a salvat mama din ghearele morții. Greutățile vieții nu au încetat pentru cele două suflete, care continuă să lupte pentru a supraviețui. Lipsa banilor, dar și boala de care suferă mama ei, nu îi oferă Mariei șansa de a se bucura de anii copilăriei. În prezent, locuința în care trăiesc trăiesc cele două suflete nu este încălzită suficient și are nevoie urgentă de o reabilitare.

Maria i-a salvat viața mamei sale când, din cauza bolii de care suferă, femeia a căzut cu fața pe soba încinsă. Tatăl micuţei se află în închisoare de mai mulți ani şi, în prezent, cele două suflete trăiesc la limita sărăciei. Ca și cum nu era suficient, a mai apărut un necaz. Casa în care locuiesc începe să se degradeze. Acoperișul a cedat astfel că în camere apa curge pe pereți.

În prezent Maria este în clasa pregătitoare, iar mama i-a pregătit camera în care să își facă temele. Însă, din cauza tavanului care a căzut, micuța este nevoită să scrie pe patul unei odăi.

Reprezentanții serviciului social din cadrul Primăriei Medgidia cunosc cazul acestei familii.

Pentru mulți părinți problemele familiale se rezolvă în cuplu. Însă această femeie este nevoită să împartă greutățile vieții cu fiica ei. Dacă vreți să oferiți un ajutor acestei familii o puteți face cu încredere, pentru că știm cu toții că încă mai există oameni cu suflet mare!

Redactor: Paul Alexe