O mamă disperată cere ajutorul constănțenilor pentru a-și găsi fiica

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3lnm4OTnKx4[/youtube]Femeia și-a condus copilul la stația de microbuz pentru a pleca la școală însă tânăra nu a mai ajuns la ore. Este vorba de o fată de 18 ani cu un hadicap psihic minor. Adolescenta urma să se întâlnească cu un coleg pentru a pleca împreună la școala Albatros din Constanța, dar băiatul susține că a vazut-o cu un alt bărbat care s-a dat drept prieten cu familia fetei.

Inconștiență din partea fetei sau poate fi vorba despre o răpire?! Cert este că mama tinerei a alertat deja oamenii legii din localitatea Năvodari pentru a-i găsi fiica pe care o lăsase la ora 12:00 în stația de microbuz de la Corbu de unde trebuia să plece la Năvodari. Aici fata trebuia să se întâlnească cu un alt coleg șii să plece împreună la școala din Constanța.

Disperată femeia a venit la sediul Litoral TV în speranța ca cineva i-a văzut fetița. Tânăra are vârsta de 18 ani, a plecat de acasă îmbrăcată cu o geacă neagră scurtă, cu blugi negri și adidași albi. Pe cap purta o șapcă neagră cu o floare portocalie într-o parte iar în mână avea o sacoșă. Fata are o înălțime de aproximativ 1,60 metri, cu o greutate de 45 kilograme, ochi căprui și păr șaten lung. Pe tânără o cheamă Georgiana Iancu și are un grad mic de handicap psihic. Cei care cred că o recunpsc sunt rugați să sune la numărul de telefon

0737467654

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.