O furtună a făcut prăpăd în localitatea arădeană Peregu Mare

În localitatea arădeană Peregu Mare furtuna a distrus totul în calea ei. Vântul puternic a făcut prăpăd. Puţine sunt casele care au scăpat neatinse de rafalele puternice. Bătrânii din Peregu Mare spun că nu au văzut aşa ceva până acum. Mulţi s-au temut pentru viaţa lor.

După ce a trecut potopul, oamenii au ieşit să vadă ce a lăsat în urmă. Unii au încercat să pună prelate în locul ţiglelor luate de vânt, de teamă ca ploaia să nu le inunde casele. Și pe Valea Oltului au fost probleme, din cauza căderilor de pietre de pe versanți. Răbdarea şoferilor a fost pusă la grea încercare pentru câteva ore, până când drumarii au reuşit să ia de pe carosabil cele aproximativ 200 de tone de piatră. Coloanele de maşini au depăşit şase kilometri lungime, pe ambele sensuri de mers ale Drumului Naţional 7, între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea.

Chiar dacă au fost nevoiţi să staţioneze câteva ore, şoferii şi-au manifestat nemulţumirea cu umor. Din fericire nimeni nu a fost rănit şi nici o maşină nu a fost avariată.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu