O fetiță de doar trei ani se luptă pentru a putea trăi

Din păcate, spitalele din România nu îi pot asigura tratamentul de care are nevoie, pentru boala de care suferă, iar părinților le este greu să acopere singuri cheltuielile. Noi toți putem fii eroii Dariei.

Ea este Daria. Este din Constanța și are doar trei anișori. Prea mică pentru o durere atât de mare. Medicii bucureșteni au fost cei care i-au salvat viața. Tot ei i-au recomandat ședințe de radioterapie în străinătate, pentru că țara noastră nu dispune de tehnologia necesară unor astfel intervenții. Daria a ajuns la un spital din Turcia unde costurile sunt mult peste puterile financiare ale mamei, suma necesară se ridică la 17.000 de euro. În ciuda bolii nemiloase, micuța are puterea să zâmbească și este conștientă că a primit o nouă șansă la viață.

Asociația “Salvează o inimă” a acoperit integral costurile operației de la începutul anului în valoare de 10.000 de euro, iar în acest moment a fost redeschisă campania de strângere de fonduri pentru Daria. Până acum, oamenii cu suflet mare au pus mână de la mână și au reușit să o ajute pe mama fetiei să strângă 69% din suma necesară. Și tu poți contribui la salvarea Dariei cu un simplu SMS de 2 Euro la 8832 cu textul “Daria” sau online prin card sau Paypa pe site-ul https://salveazaoinima.ro/campaigns/daria-dima/. De asemenea, donații se pot face și în conturile bancare ale Asociației “Salvează o inimă”.

SMS textul “Daria” la 8832, 2 EURO

Online- https://salveazaoinima.ro/campaigns/daria-dima/

Conturile bancare ale Asociaţiei “Salvează o inimă”:

RO05BTRL00701205W82870XX (cont în Lei)

RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont în Euro)

RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în Dolari)

Noi toți putem fii eroi din povestea Dariei, iar fiecare bănuț va face ca ea să fie mai aproape de o viață normală ca a oricărui alt copil de vârsta ei.