O femeie si copilul ei au fost transportaţi la spital în această după-amiază

O femeie si copilul ei au fost transportaţi la spital în această după-amiază, după ce au fost martorii unui accident rutier în lant. Trei maşini s-au ciocnit violent la ieşire din Constanţa înspre Ovidiu, în dreptul unui centru comercial. În urma impactului nu au existat victime, însă cei doi martori au suferit atacuri de panică.

Accidentul a fost provocat de un conducător auto care a văzut prea târziu marcajele din zona centrului comercial din Constanţa, care semnalizau lucări la carosabil. A frânat brusc şi a fost lovit din spate de un alt şofer neatent. În accident a fost acroşată şi o a treia maşină.

Rezultatele etilotestului în cazul celor trei conducători auto au arătat că niciunul din ei nu consumase băuturi alcoolice.

Traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate până la înlăturarea maşinilor avariate de pe carosabil. Deși în urma accidentului nu au existat victime, echipajul Smurd care a ajuns la fața locului a transportat la spital o mamă şi un copil, martori la eveniment. Cei doi au suferit atacuri de panică.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Victor Nita