O femeie de 75 de ani din Năvodari a fost găsită decedată în propria baie (VIDEO)

La nici o săptămână de la descoperirea celor doi bătrâni morţi în Năvodari, o altă întâmplare îi uimeşte pe locuitori. O femeie de 75 de ani a fost găsită decedată în propria baie. Vecinii au fost cei care au anunţat rudele şi echipele de intervenţie.

Bătrână era văduvă şi locuia singură de mai mulţi ani, la un bloc de pe Aleea Crizantemelor din Năvodari. Ultima dată când a fost văzută a fost pe 27 decembrie când a mers în vizită la o vecină ca să facă cozonaci. Îngrijoraţi că nu au mai văzut-o din acea zi, vecinii s-au gândit că că e posibil să fi păţit ceva şi i-au anunţat pe copiii acesteia.

Când au intrat în locuinţă, copiii au fost îngroziţi de imaginea din faţa ochilor. Mama lor zăcea întinsă în baie, fără răsuflare. Aceştia susţin că bătrâna se afla sub tratament pentru afecţiuni cardiace.

La faţa locului au ajuns un echipaj al poliţiei din Năvodari şi  medicii de pe ambulanţă care au constat decesul. Potrivit primelor cercetări, se pare că femeia decedase de mai multe zile, cel mai probabil în urma unui stop cardio respirator.

În urma necropsiei se va stabili cu exactitate cauza decesului.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: George Dima