O feerie de lumini și culoare a cuprins comuna Peștera

Mii de oameni au asistat la momentul cheie al serii, cel al aprinderii luminilor de Crăciun. Evenimentul a avut loc în Parcul localității, unde la ora 18.00 mii de beculețe au început să strălucească spre entuziasmul copiilor și adulților prezenți la eveniment.

În curtea Primăriei, un brad imens cu sute de luminițe anunță sosirea sărbătorilor. Pomul va rămâne aprins până pe data de 7 ianuarie, la fel ca și celelalte mii de beculețe, care au împânzit festiv întreaga localitate.

Cei prezenți au admirat „Parcul Bucuriei” și unii au imortalizat momentul. Însă cei mai fericiți au fost cei mici care nu au știut unde să privească

Copiii încântați de feeria de lumini au luat cu asalt parcul pe care l-au regăsit ca desprins dintr-o poveste cu Moș Crăciun, Magi și Îngeri. Micuții s-au pozat, rând pe rând, în trăsura lui Moș Crăciun iar unii s-au gândit ce cadou să îi ceară acestuia

Așa cum spune tradiția, sãrbãtorile de iarnã trebuie sã fie colorate, iar Nașterea Domnului Nostru Iisus Hristos trebuie sã aducã luminã în sufletele credincioșilor. Comuna Peștera nu s-a abãtut de la acest obicei nici in 2016.

Redactor: Andreea Barbu