O delegatie formata din reprezentanti ai autoritatii locale din orasul Gemlik, Turcia a ajuns la Navodari (VIDEO)

O delegatie formata din reprezentanti ai autoritatii locale din orasul Gemlik, Turcia a ajuns la Navodari. Ca de fiecare data, turcii au fost primiti de primarul Nicolae Matei, dar si de consilierii locali ai orasului Navodari. Delegatia din Gemlik, Turcia, oras infratit cu Navodari de 13 ani este formata din reprezentanti ai autoritatii locale. Acestia vor participa in aceasta perioada la zilele orasului Navodari.

Cum anul acesta au avut loc alegerile locale, edilul din Navodari le-a prezentat oficialilor turci echipa de consilieri.

Invitatii de onoare ai primarului Nicolae Matei au avut parte de mai multe surprize placute. Prima dintre acestea a fost un tort adus special pentru sotia unuia dintre reprezentantii turci, care si-a aniversat ziua de nastere.

Atat primarul Matei, cat si consilierii locali au primit cadouri din partea reprezentantilor turci.

De la discuţii nu au lipsit nici momentele comice, astfel incat atmosfera din timpul intalnirii a fost cat se poate de placuta. Mai mult decat atat, primarul Nicolae Matei le-a propus invitatilor un meci amical intre Sageata Navodari si echipa de fotbal a acestora.

Reporte: Mirela Iancu ; Imagine: Cristi Caciauna