O constănțeancă este revoltată de condițiile în care se circulă în maxi-taxi

Strigătul femeii către reprezentanții autorităților locale vine în urma unui incident petrecut în acest sfârșit de săptămână. Tânăra  se afla în microbuz, în momentul în care mașina a luat foc. Conform acesteia, pasagerii au văzut moartea cu ochii deoarece microbuzul era supraaglomerat, iar oamenii s-au călcat practic în picioare încercând să iasă afară.

Roxana, o tânără din Constanța a relatat clipele de groază prin care a trecut la sfârșitul săptămânii trecute. Aceasta spune că a văzut moartea cu ochii după ce microbuzul în care se afla a luat foc din mers. Deoarece mașina era supraaglomerată, oamenii au reușit cu greu să iasă.

Surprinzător, cei care ar fi trebuit să se autosesizeze încă din primul moment, reprezentanții Primăriei aleg să păstreze tăcerea și de această dată alimentând astfel opiniile conform cărora în spatele acordării licențelor de transport s-ar afla și alte interese. Pe cealaltă parte, reprezentanții firmei de transport neagă acuzațiile vehement și spun că este doar o alarmă falsă. Încă de a doua zi, după ce au fost efectuate toate verificările, microbuzul se află din nou pe traseu.

În urma acestui incident, nemulțumirile constănțenilor vis a vis de condițiile oferite de firmele private de transport în comun nu au întârziat să apară.

Așteptăm un punct de vedere oficial legat de acest aspect de la edilul orașului. Cel mai probabil, acesta va veni în ședinta de Consiliu Local, anunțată pentru ziua de marți.

Reporter: Camer Niță ; Imagine: Narcis Verdeș