O companie are nevoie de investitori buni şi de o finanţare cât mai bună (VIDEO)

Reprezentanţii mediului de afaceri locali, manageri şi administratori de companii, s-au reunit la Constanţa pentru a participa la dezbaterile interactive susţinute în cadrul unei conferinţe de jumătate de zi.

În cadrul evenimentului au fost tratate teme de interes şi actualitate pentru mediul de afaceri din zonă. În prima parte reprezentanţii băncilor au adus în discuţie optimizarea fluxului intr-o companie.

Dacă pentru unii curiozitatea a fost ridicată de factoring şi scrisoarea de garanţie bancară, pe alţii i-au interesat finanţarea companiilor. Reprezentanţii au venit cu soluţii. Pentru ei criza a fost un plus de creştere şi nu o scădere.

Nici bursa de valori nu a fost uitată. Aceasta este foarte importantă în creşterea companiilor. Dacă ai noroc şi bursa creşte, automat şi banii care revin firmelor sunt mari şi atunci se pot efectua investiţii care pot ridica nivelul companiei.

Cei peste 100 de directori, afacerişti şi economişti din judeţul Constanţa şi din judeţele învecinate au venit la eveniment pentru a afla noutăţi care pot fi puse în practică în cadrul companiilor lor.

În cea de-a doua sesiune au fost discutate teme precum riscul în alegerea partenerilor de afaceri, TVA-ul la încasare şi particularităţile taxei pentru utilizarea vehiculelor rutiere şi alegerea modalităţii de soluţionare a disputelor.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Alex Ionescu