O benzinărie situată pe Autostrada Soarelui a devenit scenă de dans

O benzinărie situată pe Autostrada Soarelui a devenit scenă de dans. Mai multe persoane au început să danseze pe ritmuri latino, iar alături de acestea au mai sosit și altele. A fost un adevărat spectacol spontan, la care au participat până și angajații benzinăriei respective, unde s-a petrecut totul.

A fost distracție mare la o benzinărie de pe Autostrada A2. S-a întâmplat la Km 104, în zona Drajna, pe direcția București-Constanța. Mai mulți petrecăreți, probabil veniți de la vreo nuntă, au încins dansul chiar lângă pompele de alimentare cu carburanți. Mai mulți martori au scos telefoanele mobile și au filmat întreaga scenă. Se vede cum un grup numeros de persoane, puse pe distracție, au început să danseze pe diferite ritmuri.

Au dansat și pe muzică populară, și orientală, ba chiar și ”Meneaito”, întocmai ca la o petrecere adevărată, în timp ce muzica răsuna tare în boxele cu care veniseră echipați. Numărul dansatorilor a crescut pe parcurs, mai ales că și alți oameni au fost atrași de buna dispoziție creată. Ba chiar și angajații benzinăriei au ieșit la dans. Se poate spune că a fost o adevărată petrecere spontană, în care toată lumea s-a simțit bine.

Redactor: Daniel Albu