O ambarcațiune de pe Marea Neagră în care se aflau trei tineri a trimis un mesaj SOS (VIDEO)

O ambarcațiune în care se aflau trei tineri a trimis un mesaj prin care cerea ajutor autorităților românești. Vasul de mici dimensiuni rămăsese fără combustibil și odată cu lăsarea întunericului riscurile creșteau. O navă de la Agenția de Salvare pe mare a plecat imediat după ei și i-a adus teferi la țărm.
Alarma a fost dată după ora 22:00. Ambarcațiunea cu motor nu era departe de port, dar nu se putea mișca deloc. Nava de recuperare trimisă de Agenția de Salvare pe Mare i-a reperat ușor, chiar dacă tinerii aflați la bordul ambarcațiunii nu au știut să ofere coordonatele exacte ale locului în care se aflau.
Tinerii aflați în ambarcațiunea fără combustibil erau îmbracați în echipament pentru scufundări, dar asta nu le-ar fi fost de ajuns pentru a trece peste o noapte cu temperaturi de 17 grade celsius, fără hrană și apă.
Tinerii izolați pe mare au refuzat să ofere detalii legate de aventura lor.
Asta nu înseamnă că autoritățile portuare vor fi mai îngăduitoare. Persoanele salvate de pe mare vor fi nevoite să explice modul în care au ajuns acolo și ce s-a întâmplat înainte de a fi recuperați.

Redactor: Doina Sirbu