O altfel de distracție pe litoral

Turiștii nu s-au lăsat așteptați în minivacanța de Rusalii  Pe tot litoralul românesc este forfotă mare, iar oamenii găsesc moduri inedite pentru a se distra. Dacă unii aleg să meargă în exclusivista stațiune Mamaia, iată că alții aleg sudul litoralului, acolo unde cea mai nouă atracție în materie de distracție este scuba-diving. Reporterii noștri au fost acolo și vin cu imagini inedite.

Cei care au ajuns în acest sfârșit de săptămână pe litoral au parte de distracție din plin. Dacă în Mamaia, la modă, sunt skijet-urile și cluburile, în sudul litoralului distracția de pe plajă este completată cu una… subacvatică. Turiștii au șansa să descopere ce ascunde Marea Neagră. Centrele de scufundări sunt foarte căutate de cei care vor să trăiască o aventură inedită, sub apă.

Marea Neagră ascunde o lume spectaculoasă!  Cu puțin noroc, în cazul în care marea nu este agitată, putem vedea crabi, îi putem lua în mână pentru a-i studia mai îndeaproape,  iar senzaţia înotului alături de bancurile de pești este de nedescris în cuvinte.

Cei care sunt interesați să vadă ce ascunde fundul mării au nevoie de un pic de curaj și spirit de aventură, pe lângă echipamentul special. Dacă sunteți experimentați, vă puteți scufunda și la epavele de pe coasta litoralului românesc, unde experiența trăită este mult mai intensă.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea