O adolescenta de doar 16 din localitatea constanteana Limanu a disparut de acasa

Andreea Roxana Dumbrava a plecat de acasa in urma cu trei zile. A cerut voie s amearga la o prietena in mangalia, la care de altfel obsinuia sa ramana frecvent peste noapte. Tocmai de aceea tatal sau nici nu si-a facut griji pentru ea. Numai ca doua zile mai tarziu s-a intalnit cu un cunoscut care i-a spus ca fata lui ar fi ajuns in Italia. Abia atunci omul a intrat in panica si a mers la politie.

Tanara incercase in urma cu o saptamana sa isi convinga parintii sa o lase sa plece in Italia. Acolo o astepta iubitul ei, cu 12 ani mai mare si de care se indragostise. Numai ca tatal a refuzat spunandu-i ca acel baiat nu este potrivit pentru ea.

Ultima care a vorbit cu Andreea a fost mama ei. Femeia a sunat-o pe telefon in urma cu doua zile. Atunci a intrebat-o pe fata daca a plecat in Italia dar aceasta a negat.

Parintii spun ca fetei nu ii lipsea nimic. Avea camera ei si chiar daca erau oameni simpli, muncitori in santierul de la mangalia, au incercat intotdeauna sa le ofere totul copiilor .

Din pacate parintii nu isi mai aduc aminte cu ce era imbracata fata in momentul in care a plecat de acasa. Semnalmentele acesteia sunt: 1,60 inaltime, 45 de kilograme si par blond. Cine o vede este rugat sa apeleze de urgenta numarul 112.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Andrei Lungu