Nunți amânate din cauza coronavirusului

Petrecerile de nuntă sau botez au fost sistate în starea de urgență. Cei care aveau evenimente planificate în acest an le-au amânat pentru toamnă sau pentru anul următor, în speranța că lucrurile vor reveni la normal.

În acest moment, restaurantele au sistat rezervările pentru evenimente private, nicio nuntă nu s-a organizat cu participarea a opt persoane. Înconjuraţi de nisip şi briza mării din ce în ce mai mulți tineri optează pentru o nuntă exotică, oficiată direct pe plajă. Odată cu pandemia, evenimentele programate vara aceasta au fost amânate.

Mara și viitorul ei soț aveau nunta programată pe 15 august, dar pandemia le-a dat peste cap toate calculele. Evenimentul lor a fost reprogramat pentru 26 septembrie, însă nici această dată nu este sigură.

Mara își dorește să-și organizeze cununia civilă în bătaia brizei, lângă frumuseţea nemărginită a mării.

Fotografii care participă la evenimente au fost și ei nevoiți să reprogrameze evenimentele. Marius spune că este optimist, atât el cât și cuplurile cu care urmează să aibă evenimente. Acesta se simte norocos, pentru că nu a fost nevoit să anuleze vreun eveniment, ci doar să amâne.

Cei care îşi doresc un eveniment de poveste, într-un cadru deosebit aleg să vină la mare, pentru că aici fiecare nuntă este unică. Organizatorii de evenimente spun că acesta ar fi fost un an bun, însă pandemia i-a dat și pe ei peste cap. Aceștia au ales să amâne evenimentele pentru toamnă sau pentru anul următor, iar cei care vor să-și unească destinele nu sunt dispuși să renunțe la ideea de nuntă pe plajă.

Cei care își doresc în următoarea perioadă o nuntă pe plajă trebuie să știe că rezervările se fac, în principiu, cu un an înainte, iar locurile sunt limitate.

Reporter: Cristina Niță ; Imagine: Ionuț Constantin