Nunta perfectă

Pregătirile pentru nunta visurilor încep cu mult timp înaintea evenimentului. Sunt multe lucruri de care trebuie ținut cont, de la cele mai mici detalii, până la cele mai importante. Pe primele locuri din lista viitorilor miri se află verighetele, rochia de mireasă, dar și costumul pentru mire. De ce anume trebuie să țineți cont atunci când faceți aceste alegeri, ne explică specialiștii.

Organizarea unei nunți este o provocare pentru cele mai multe cupluri aflate la început de drum. Gama largă de servicii din care pot alege pe mulți îi dezorientează și le face și mai grea munca. Însă specialiștii vin în ajutorul viitorilor miri cu sfaturi pentru a face cea mai bună alegere. Spre exemplu, mulți dintre domni greșesc atunci când aleg ce costum să poarte în ziua cea mare.

Andrei a cunoscut-o pe Mirabela acum 11 ani și de atunci au rămas împreună. Urmează să își unească destinele în luna septembrie, și au venit tocmai din Brăila la Târgul de Nunți organizat zilele acestea la Constanța. Nu și-au fixat un buget anume, vor doar ca evenimentul lor să rămână mult timp în amintirea invitaților, așa că vor să aleagă ce este mai frumos pentru nunta lor.

Specialiști ne mai vând câteva ponturi și ne spun care sunt detaliile ce pot face diferența între o nuntă banală și un eveniment de poveste.

Așadar, dacă toate detaliile evenimentului dumneavoastră au fost puse la punct nu ne mai rămâne decât să vă urăm “Casă de piatră!” și petrecere frumoasă.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea