Numărul căsătoriilor în scădere, la Constanța

Constănţenii care vor căsătorească anul acesta ar trebui să se grăbească să se programeze la Casa Căsătoriilor. Căt vă costă dacă vreți să faceți marele pas, și care sunt zilele în care vă puteți uni destinele cu alesul sau aleasa inimii, aflați în materialul următor.

Persoanele care doresc să oficieze căsătoria în acest an, în cursul săptămânii sau  în week-end,  trebuie să se prezinte la sediul Serviciului Stare Civilă  Biroul Căsătorii, în cadrul programului de lucru, pentru programare. În zilele de week-end, căsătoriile vor fi programate a se oficia din zece în zece minute, începând cu orele 13, iar între orele 16.00 şi 17.00, se vor oficia căsătorii în afara sediului instituţiei. Persoanele care vor ca oficierea căsătoriei să aibă loc pe plajă sau în parc trebuie să scoată din buzunar 1500 ron.

Informațiile cu privire la documentele necesare le puteți găsi pe site-ul primăriei, la rubrica de Evidență a persoanelor

Dacă anul trecut până la această dată au fost înregistrate un număr de 699 căsătorii, anul acesta doar  628 de perechi au făcut marele pas, adică o scădere cu 10% a numărului de tineri. Această scădere fiind influiențată de perioadele posturilor de peste an.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea