Nou director la RAJDP Constanța

Adrian Gâmbuțeanu nu va mai fi în fruntea Regiei Județene de Drumuri și Poduri Constanta. Noul Consiliu de Administrație s-a reunit și urmează ca foarte curând să desemneze un director interimar. Totodată, există și o adresă formulată de DNA către Consiliul Județean Constanta prin care se cere demiterea din funcție a lui Gâmbuțeanu.

Adrian Gâmbuțeanu va rămâne fără postul de conducere din cadrul Regiei Județene de Drumuri și Poduri Constanta. Noul Consiliu de Administrație se reunește și va vota un director interimar, până ce postul va fi ocupat prin concurs. Există de asemenea încă din primăvară o scrisoare a Direcției Naționale Anticoropție către Consiliul Județean prin care se cere destituirea lui Gâmbuțeanu.

A existat, de asemenea, și un proiect de hotărâre privind schimbarea din funcție a lui Gâmbuțeanu, care nu a trecut de votul consilierilor județeni la vremea respectivă. În acest moment, Adrian Gâmbuțeanu este în concediu, iar directorul interimar își va putea intra în atribuții imediat după întoarcerea la muncă a acestuia. În opinia lui vicepreședintelui CJC, Cristinel Dragomir, noul șef al direcției ar putea fi directorul tehnical Regiei, Lucian Poșerbă, și asta pentru că directorul economic ar fi refuzat funcția.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea