“Norocoşii” care sunt nevoiţi să tranziteze Podul Agigea au parte de nervi şi mult timp pierdut

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9ZI8Q_Io-Hw[/youtube]Deşi intervalul în care podul  trebuie inchis este de 2 ore pe timp de zi, în realitate restricţia depăşeşte 120 de minute.

Nici măcar cei care au dorit să treacă podul pentru a merge la o înmormântare în localitatea Agigea nu au fost înţeleşi şi au fost nevoiţi să se conformeze programului.

Nervii au cedat repede, iar unii şoferi au încercat să găsească vinovaţi în persoana oamenilor legii. Totuşi au fost şi conducători auto care au făcut haz de necaz

Participanţii la trafic au fost deranjaţi şi de alternativele găsite de autorităţi pentru a gestiona problema Podului Agigea.

Circulaţia pe podul de la Agigea va fi închisă pe timp de zi în intervalul 09:00 – 13:00, din două în două zile. În celelalte zile, podul va fi închis în intervalul 09:00 – 11:00. Acest interval orar se aplică între 26 octombrie şi 23 decembrie. Pe timp de noapte, podul Agigea va fi închis în perioada 28 octombrie – 23 decembrie, în intervalul orar 23:00 – 03:00.

Reporter: Sorin Hulubei ; Imagine: Victor Nita

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.