Noi skate park-uri în Constanța

Municipalitatea de la malul mării se apleacă și asupra sportului. Astfel, se ia în calcul amenajarea de spații special concepute pentru sportul pe role, skateboard, dar și pentru pasionații de biciclete.

Deși, la Constanța, există deja un parc dedicat sporturilor extreme, multora dintre pasionați le este greu să ajungă până acolo. Așadar, primăria ia în conciderare amenajarea unor spații dedicate acestor sporturi în mai multe zone ale orașului. Mai exact, este vorba de trei spații tip skate park a căror suprafață va fi de 1000 de metri pătrați fiecare.

Se solicită opinii din partea firmelor care vor să se implice în acest proiect. Sunt aşteptate soluţii tehnice şi de design, respectiv oferte de preţ privind proiectarea, amenajarea terenului şi dotarea cu elemente specifice pentru sportul cu role, skateboard sau bicicletă.

„Se va avea în vedere amenajarea spaţiilor prin dotarea cu diverse structuri prefabricate, alei, jardiniere, spaţii verzi şi mobilier urban (bănci de odihnă, copertine parasolare, coşuri de gunoi, cişmele stradale, gard de protecţie – unde este cazul)“,

se menţionează în anunţul Primăriei Constanţa. Cei interesați au timp până pe 18 noiembrie să vină cu propuneri.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea