Noi numiri în funcție în cadrul IPJ Constanţa

Noi numiri în funcție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanta. Începând cu 1 septembrie, la nivelul Inspectoratului  au fost numiți șefi comisarul Manuel Lalu, subcomisarul Aurelian Boboc, comisarul Ovidiu Dragomirescu, comisarul Răzvan Mocanu, subcomisarul Vasilică Ivan și comisarul Cristian Popescu.

La nivelul posturilor de conducere din cadrul poliţiei constănţene au avut loc mai multe schimbări. Comisarul șef de poliție Manuel Lalu a preluat conducerea Serviciului de Investigații Criminale ca împuternicit pe o perioadă de șase luni. Înainte de această schimbare, pe o perioadă similară, a fost împuternicit la conducerea Serviciului de Acțiuni Speciale.

La Secția 1 Poliție Constanța a fost numit împuternicit, pentru șase luni, subcomisarul Aurelian Boboc, care în ultima jumătate de an a asigurat interimatul la șefia Secției 5 Poliție. Conducerea Secției 1 Poliție Rurală Constanța a fost preluată pe o perioadă de șase luni de comisarul șef Ovidiu Dragomirescu, ca împuternicit.

În urma unui concurs, la Secția 5 Poliție Constanța se întoarce în funcția de șef, comisarul Răzvan Mocanu. Adjunctul său este de la începutul lunii septembrie, subinspectorul de poliție Ginel Cristea.

La Poliția Năvodari a fost împuternicit șef, pe o perioadă de șase luni, subcomisarul Vasilică Ivan.

Poliția Mangalia este condusă de la 1 septembrie de comisarul șef Cristian Popescu, care în ultimele șase luni a fost împuternicit la conducerea Serviciului de Investigații Criminale.

Redactor: Cristina Niță