Noi locuri de muncă la Constanța

Constănțenii care sunt în căutarea unui loc de muncă se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă. În acest moment, sunt disponibile peste 300 de posturi.  Cele mai multe joburi se adresează persoanelor calificate în diverse meserii, dar și pentru persoanele cu studii superioare.

Toamna nu se numără doar bobocii ci și locurile de muncă. Prin urmare, sunt peste 30.000 de locuri de muncă vacante la nivel national. Cele mai multe sunt în Bucureşti, Prahova şi Sibiu,  în timp ce în Suceava şi Giurgiu sunt cele mai puţine locuri de muncă libere. Județul nostru se situează la mijlocul clasamentului. Agentia Județeana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Constanța pune la bătaie peste 300 de oferte adresate persoanelor calificate în diverse meserii, dar și celor cu studii superioare.

Potrivit reprezentanților AJOFM, cele mai căutate posturi sunt cele pe studii superioare.

Dacă sunteți în căutarea unui job în afara țării, oferta este mai amplă. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul structurilor sale teritoriale, oferă românilor aflați în căutarea unui loc de muncă posibilitatea de a lucra în străinătate.

De precizat este și faptul că, în data de 20 octombrie, va avea loc Bursa locurilor de muncă, ce se va desfășura la campusul Universității Ovidius.

Persoanele interesate de un loc de muncă  se pot adresa reprezentanţilor AJOFM Constanţa, pe strada Lacului nr. 14, de luni până joi între orele  8 – 00 și 16 – 30, iar vineri între  8 – 00 și 14 – 00.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea