Noi facilități pentru plata taxelor locale

Vești bune pentru români! Mai nou, deținătorii de carduri de credit pot plăti taxele și impozitele locale în rate, fără dobândă.

Cardurile de credit emise de anumite bănci pot fi folosite de români pentru a plăti în rate, fără dobândă, taxele şi impozitele locale.

Cu toate acestea, până în prezent, doar o anumita bancă are o campanie destinată special plăţii în două tranşe a acestor taxe, inclusiv a facturii la utilităţi. Singura condiţie este ca tranzacţia să fie minimum 100 de lei. Această bancă oferind posibilitatea clienţilor săi, să achite, până pe 31 martie, impozitele în două rate, fără dobândă.  Campania este valabilă la tranzacţiile comerciale efectuate printr-un anumit tip de card direct la ghişeele administraţiilor financiare sau la cele ale furnizorilor de utilităţi prin POS-urile instalate, fie online pe site-urile acestora. Activarea planului de rate se face printr-un simplu SMS. Astfel, în momentul achitării taxelor, deţinătorul cardului primeşte prin SMS oferta pentru plata în rate. Pentru acceptare este necesar să se răspundă la SMS fiind menţionată referinţa tranzacţiei. Reamintim că, bun-platnicii care îşi achită integral impozitul anual pe clădiri şi maşini înainte de 31 martie 2017, beneficiază de o reducere de 10%.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea