Noi doze de vaccin antigripal

Vești bune pentru constănțeni! Cele peste 90.000 de dozele de vaccin antigripal urmează să vină la Constanța. Acesta se vor primi  în tranșe, de săptâmâna viitoare, din lipsa spațiului de depozitare al Direcției de Sănătate Publică.

Directorul Direcției de Sănătate Publică Constanța, Cristina Schipor, a anunțat că Ministerul Sănătății urmează să trimită dozele de vaccin antigripal pentru imunizarea populației. Potrivit acesteia, la nivelul județului Constanța au fost repartizate cele mai multe doze de vaccine din țară.

După  minivacanța de 1 Decembrie, aceste vaccinuri urmează să ajungă la Constanța.  Acestea vor fi trimise în tranșe, din lipsa spațiului de depozitare al Direcției de Sănătate Publică.

Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică,  după epuizarea acestei tranșe vor fi aduse noi doze de vaccine, accoperindu-se, astfe, întreaga cantitate cerută de la Ministerul Sănătății. Ca în fiecare an, prioritate la vaccinare vor avea copiii, persoanele de peste 65 de ani cu boli cronice, bătrânii imobilizați și personalul medical.

Reporter: Isabela Boantă ; Imagine: Cristian Rizea