Noaptea trecuta a adus o serie de accidente parcă trase la indigo

Trei soferi și-au încheiat drumul cu automobilele în câte o casă! Primul accident a avut loc în Albestii de Arges. Un șofer a fost la un pas de moarte după ce a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat în peretele unei locuințe. Același scenariu și în Tulcea, unde o persoană a ajuns la spital și alta a fost rănită ușor. La Craiova, două mașini s-au ciocnit frontal, iar una dintre ele fost proiectată într-o casă.
În localitatea Nicolae Bălcescu din județul Tulcea, un șofer a apăsat prea tare pedala de accelerație, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în zidul unui imobil. În urma impactului, pasagerii autoturismului au fost răniți. Una dintre victime a ajuns la Spitalul Judetean Tulcea si este în afara oricarui pericol. Cealaltă a refuzat să meargă la spital.
În Dolj, lucrurile sunt similare. Două mașini s-au ciocnit frontal, la Craiova, iar una dintre ele a fost proiectată într-o casă de pe marginea străzii.Martorii spun că nu este primul accident de acest fel din zonă.
Din primele cercetări reiese că șoferul nu a acordat prioritate și se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
În județul Arges, un bărbat de 34 de ani, care se îndrepta spre Barajul Vidraru, a ajuns la spital dupa ce, din cauza vitezei, a pierdut controlul autovehiculului, a rupt un gard și a lovit un imobil aflat pe marginea șoselei. A fost scos din autovehicul de pompierii de la Descarcerare, apoi a fost transportat la Spitalul Municipal din Curtea de Argeș.
Polițișii au dirijat circulația pe o singura bandă, timp de aproape o oră, până când șoferul a fost descarcerat.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Raluca Damian