Noaptea accidentelor la Constanta (VIDEO)

Primul accident s-a produs pe bulevardul Aurel Vlaicu in apropierea unui centru comercial din Constanta. Soferul a franat brusc si a fost izbit in plin de un autoturism opel care se afla in spatele acestuia. A urmat apoi un impact in lant in care au fost implicate alte doua autoturisme care circulau in aceeasi directie de mers. Desi accidentul nu s-a soldat cu victime, soferii vor trebui acum sa scoata bani din buzunar pentru a si repara autoturismele.

Daca cei implicati in accidentul de pe varianta au fost extrem de rezervati in declaratii, nu acelasi lucru s a intamplat si la ce al de al eveniment rutier produs in apropierea intersectiei din zona Tomis 3, unde motociclist a ajuns la spital dupa ce a incercat sa evite un bmw al carui sofer s a angajat in traversarea intersectiei cu viteza.

Prezenti la fata locului, apropiatii victimei au fost extrem de revoltati pe politistii de la Rutiera pe motiv ca acestia nu au facxurt asa cum trebuia cercetarea la fata locului.

Conflictul a fost aplanat tot de cei care au provocat scandalul dupa ce acestia au lasat totul balta si au demarat in tromba catre  Urgenta Spitalului Clinic Judetean Constanta, pentru a fi alaturi de ranit.

Potrivit medicilor de pe ambulanta, barbatul a suferit rani usoare si a fost transportat la spital pentru a putea primi ingrijiri de specialitate, insa se afla in afara oricarui pericol.

Politistii de la Rutiera cerceteaza in continuare circumstantele in care s-au produs cele doua accidente de circulatie.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.