Noapte însângerată

Un accident grav a avut loc luni seara pe drumul national doi, între localitatile Movilita si Cosereni din judetul Ialomita. Trei oameni au murit si alti patru au fost raniti, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit o autospeciala a politiei. Toate persoanele decedate erau pasageri în masina care a provocat accidentul.

De asemenea, un grav accident de circulatie s-a produs la Predeal. Un om a murit si patru au fost raniti, dupa ce un microbuz s-a lovit frontal de un autocar. Soferul microbuzului a efectuat o depasire neregulamentara si a intrat pe contrasens. Ranitii au fost transportati de urgenta, în stare grava, la Spitalul Judetean Brasov

Noapte cu emotii şi pentru pasagerii unui tren care venea de la Buzau cu destinatia Bucureşti. În apropiere de capitală, trenul s-a oprit de urgenta dupa ce locomotiva s-a umplut de fum. Imediat locomotiva a fost detasata de vagoane, iar pompierii au intervenit pentru a vedea despre ce este vorba.

Din fericire, nu au existat victime. Însa calatorii au fost nevoiti sa astepte mai bine de doua ore, în vagoanele înghetate, pana la venirea unui alt tren care sa-i preia si sa-i duca la destinatie.

Redactor: Doina Sîrbu