Noapte incendiară la Liberty Parade

Cu o tradiţie de peste 10 ani, Liberty Parade este manifestarea oamenilor lipsiţi de griji şi complexe cel puţin pentru o noapte magică, în care energia şi adrenalina ating cote maxime. Imediat ce Caravana a ajuns la locul petrecerii, zecile de mii de fani adunaţi pe plaja dintre Saturn şi Venus s-au distrat până în zori.

Atmosfera incendiară a fost întreţinută de cei mai în vogă Dj ai momentului de la nivel naţional şi internaţional. Pe o scenă impresionantă de 450 de mp, flancată de 300 de mp de led screen-uri şi boxe de peste 100.000 de waţi a răsunat sunetul care a încărcat bateriile petrecăreţilor cât pentru un an întreg. Iar focul de artificii şi efectele de lumini au făcut spectacol.

S-au distrat, s-au exprimat liber şi au vibrat la unison. Iar într-un glas petrecăreţii au cântat imnul Liberty Parade 2013. Line-up-ul lui Liviu Hodor, Cristi Stanciu, alături de Deepside Deejays &Mona a înnebunit publicul.

Şi pentru ca petrecerea să fie una de succes, participanţii la show au îmbrăcat cele mai trăsnite și mai viu colorate costume. Şi-au făcut frizuri şi machiaje stridente într-o demonstrație a spiritului liber.

Nebunia „Liberty Parade” a înregistrat şi anul acesta un nou succes, semn că rămâne cel mai mare eveniment dance, unde zeci de mii de suflete vibrează frenetic pe ritmuri electrizante.

Reporter: Ramona Ganescu ; Imagine: Constantin Blanaru