Noapte albă pentru polițiștii din Năvodari (VIDEO)

Oamenii legii au descins la mai multe baruri din oraș și au verificat sute de mașini care au intrat și au ieșit din Năvodari. Acțiunile sunt menite să le asigure năvodărenilor un climat de ordine și liniște publică în oraș.

Razia de amploare a mobilizat 21 de lucrători de la Poliția Națională și 28 de la Poliția Locală Năvodari. Echipele mixte s-au situat, strategic, în zonele cele mai expuse ale orașului.

Pe linie rutieră, au fost instalate patru filtre la intrările și ieșirile din Năvodari, iar polițiștii au verificat sute de mașini.

Pe linie de ordine și liniște publică, polițiștii au descins în 14 locații, baruri și cluburi din oraș, unde s-au făcut verificări atât la societățile comerciale, cât și în ceea ce îi privește pe clienții acestora.

Acțiunile au vizat atît combaterea, cît și prevenția infracționalității pe raza orașului. Oamenii legii au avut în vedere asociațiile de propietari, barurile, paznicii de la diverse obiective, dar și traficul rutier, în acest sens fiind verificate peste 120 de autoturisme. Cu această ocazie a fost depistat și un tânăr de 26 de ani din Mihail Kogălniceanu care conducea o mașină fără a avea permis de conducere.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu