Ninsorile sunt din ce în ce mai aproape

Avertizările emise de meteorologi sunt valabile până duminică la ora 22.00. În nordul Dobrogei, județul Tulcea ninsoarea este puternic viscolită iar vizibilitatea în unele zone este de sub 50 de metri. În jumătatea sudică a Dobrogei, predomină ploile iar vântul atinge la rafală chiar și 80 de km/h. Din cauza furtunii o mașină a fost complet distrusă după ce un copac a căzut peste ea în municipiul Constanța. 36 de mașini și utilaje au împrăștiat material antiderapant pe drumurile din județ.

În Năvodari, utilajele au acționat pe timpul noptii și sunt pregătite să intervină în cazul în care ninsoarea va începe să cadă.

Vremea nu a afectat până acum activitatea Serviciului Județean de Ambulanță.

Din cauza viscolului și a vizibilității reduse, Centrul INFOTRAFIC a decis închiderea tronsonului București-Drajna de pe Autostrada A2. Din cauza vremii nefavorabile, 20 de autoturisme au fost implicate într-un carambol pe autostrada Soarelui, între Constanța și București. În urma accidentului a rezultat rănirea unei persoane care a rămas încarcerată, la fața locului sosind echipajele ISU și ale ambulanței.

Reporter: Sorin Hulubei ; Imagine: Alex Ionescu