Nicolae Matei revine la Primăria Năvodari

Pe lângă problema centrului de deșeuri industriale, primarul Nicolae Matei își dorește să compenseze timpul în care nu a fost lăsat să facă ceva pentru orașul Năvodari. Misiunea este cu atât mai grea cu cât prejudiciul adus localității de anularea sau amânarea proiectelor existente se ridică la zeci de milioane de euro.

O altă problemă o reprezintă proiectele nedepuse în lipsa primarului pentru perioada 2016-2020. Nicolae Matei a dat asigurări că va verifica toată activitatea desfășurată în perioada în care a lipsit.

Chiar dacă la prima vedere pare un om sănătos din toate punctele de vedere, lunile petrecute în arest și-au lăsat amprenta asupra stării de sănătate a primarului orașului Năvodari.

Nicolae Matei ia în calcul o posibilă plecare de la conducerea administrației locale la finalul mandatului său de primar.

Intors la Primărie, Nicolae Matei s-a întâlnit cu angajații din aparatul administrativ, punctând faptul că instituția pe care a administrat-o s-a comportat ca o familie în absența lui. Primarul orașului Năvodari a fost aplaudat la final de toți cei prezenți.

Reporter: Sorin Hulubei ; Imagine: Adrian Dina