Nicolae Matei, în sprijinul năvodărenilor (VIDEO)

Nicolae Matei, prietenul năvodărenilor! Şi asta o spun chiar locuitorii oraşului Năvodari, care au fost ajutaţi de edil la orice solicitare pe care au avut-o. Chiar înainte să fie ales primar, Nicolae Matei şi-a îndreptat atenţia asupra oamenilor necăjiţi ajutându-i cu bani, cu sfaturi, cu locuri de muncă sau le-a pus la dispoziţie specialişti care să le rezolve problemele.

Este şi cazul Violetei Popescu, ce a fost pe punctul să-şi piardă casa.

Ajunsă în pragul disperării, pentru că nu avea bani să plătească serviciile unui reprezentant legal, femeia a ascultat sfatul unor prieteni şi a cerut ajutorul lui Nicolae Matei.

În acest fel, Nicolae Matei i-a pus la dispoziţie serviciile unui avocat, care a reuşit să sisteze procedura de executare. Femeia susţine că datorită acestui ajutor nu a mai ajuns pe stradă. Fiind singură, Violeta Popescu nu are o situaţie financiară bună, astfel încât nu ar fi reuşit să plătească un avocat care s-o reprezinte şi în cele din urmă ar fi rămas fără un acoperiş deasupra capului.

Pe lângă această susţinere, femeia a recunoscut că a avut nevoie de sume consistente pentru acte şi drumuri, bani pe care i-a primit tot de la Nicolae Matei. La fel ca şi Violeta Popescu, sute de locuitori ai oraşului Năvodari au apelat la bunăvoinţa lui Nicolae Matei, care i-a ajutat pe fiecare pe cât de mult posibil.

Năvodărenii se arată extrem de mulţumiţi de proiectele realizate de primarul Nicolae Matei pentru oraş.

Pe lângă toate proiectele demarate în calitate de primar, Nicolae Matei primeşte în primul rând toată aprecierea din partea locatarilor pentru calitatea sa de om.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Alex Brinzaru