Nicolae Matei a fost eliberat din penitenciar

Fostul primar al orașului Năvodari, Nicolae Matei, a fost eliberat din penitenciar, după ce și-a executat pedeapsa. În acest fel, se va organiza o întalnire cu simpatizanții, maine, 1 august, de la ora 21, la statuia lui Mihai Viteazu din parcul Ion Dobre.

Emoția reîntâlniri cu oamenii care l-au susținut în madatele de primar este una puternică pentru Matei Nicolae. Vestea eliberării s-a împrăștiat destul de repede, iar năvodărenii care l-au apreciat ca primar al orașului, dar și ca om, și-au exprimat entuziasmul și chiar au creat un eveniment pe Facebook pentru a-l întâmpina și a-i ura un călduros ”bun venit acasă”.

„Primarul de suflet al orașului, Nicolae Matei, revine acasă. Vom putea să îi urăm bun venit și îi arătăm că nu l-am uitat, luni, 1 august, ora 21, când ne așteaptă la statuia lui Mihai Viteazu. Ne bucurăm să vă avem din nou acasa, domnule Matei!“, s-au exprimat apropiații pe pagina creată în acest sens. Îmbucurător pentru fostul edil este faptul că oamenii nu au uitat ce a însemnat el pentru oameni și pentru orașul de la malul mării, ceea ce îndulcește și mai mult momentul revederii cu aceștia.

Cert este că dorința cea mai mare a fostului edil s-a îndeplinit: a revenit în sânul celor dragi., după ce a lipsit circa jumătate de an. Nicolae Matei a fost eliberat la termen, după ce și-a executat întreaga pedeapsă. De precizat că el mai avea de ispășit doar o treime din pedeapsa de un an și șase luni, întrucât două treimi le-a executat în urmă cu peste un an, în regim de arest preventiv.

Redactor: Daniel Albu