Nicolae Matei candidează la alegerile locale din iunie pentru un nou mandat de primar al oraşului Năvodari din partea social democraţilor

Președintele PSD Constanța, Radu Ștefan Mazăre a semnat, documentul de validare a candidaturii primarului Nicolae Matei, pentru funcția de edil al orașului Năvodari.  Nicolae Matei a explicat faptul că intenționa să candideze pentru un nou mandat la șefia orașului din partea social-democraților, însă validarea nu ținea de el. În aceste condiţii, amânat de conducerea PSD Constanţa, edilul a plecat la Bucureşti pentru a discuta situaţia la nivel înalt, mai ales că rezultatele obţinute în oraşul din nordul judeţului au fost remarcabile de-a lungul timpului.

În cazul în care nu ar fi obţinut validarea candidaturii pe listele social democraţilor, Nicolae Matei era hotărât să o ia de la capăt în orice fel. Prin urmare a precizat că ar putea intra în cursa pentru alegerile locale ca independent, iar dacă ar fi fost cazul să se înscrie în altă formaţiune politică, atunci ar fi ales Partidul Ecologist Român. Se bucură însă că lucrurile au ajuns pe făgașul normal.

Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei a precizat că i-a fost foarte greu în cei 4 ani de opoziție, când a mers cu frâna pusă. Acum, însă când se prefigurează o guvernare a USL, edilul orașului speră să aibă ușile deschise. În ceea ce privește însă, relația între PSD Constanța și PSD Năvodari, edilul năvodărean a spus că va face ceea ce este nevoie pentru a apăra interesele orașului său.

Prin noua candidatură, primarul Nicolae Matei vrea să continue programul de dezvoltare și modernizare al orașului pe care îl administrează de 4 ani și al cărui locuitor este. Candidaturile se pot depune până pe 1 mai, iarcampaniaelectorală pentru alegerile locale începe în data de 11 mai și dureaza 30 de zile. Alegerile locale sunt programate pe 10 iunie.

Reporteri: Doina Sirbu / Nicoleta Bujor ; Imagine: George Dima