Nicolae Matei – candidat independent pentru Năvodari

Nicolae Matei, primarul orașului Năvodari, s-a hotărât să nu renunțe la luptă. Sătul de lipsa de democrație din interiorul partidelor de pe scena politică a României, Matei dorește să candideze pentru un nou mandat de primar al orașului Năvodari, din postura de independent.

Aflat în calitate de invitat la emisiunea Radiografia Zilei de la postul Litoral TV, primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei a declarat că se gândește foarte serios la o candidatură pentru un nou mandat în funcția de edil al localității. Numai că, de această dată, Nicolae Matei ar dori să candideze din postura de independent.

Edilul este conștient că, dacă va fi primar independent, va avea nevoie și de un consiliu local care să îi aprobe proiectele necesare continuării dezvoltării orașului. Pentru a nu mai depinde de modul în care se face politică în România, Nicolae Matei este pregătit să înființeze un partid al năvodărenilor.

Primarul orașului Năvodari își dorește ca din viitorul partid local să facă parte persoane bine cunoscute în societate, care nu au intrat până acum în politică.

Conform declarației edilului orașului Năvodari, este foarte ușor pe noua lege a partidelor politice să înființezi o astfel de formațiune, dat fiind faptul că trei persoane pot înființa un astfel de partid. Nicolae Matei susține că noua formațiune politică locală din Năvodari ar putea fi înființată cel mai târziu la începutul lunii noiembrie.

Redactor: George Marinescu