Nervi întinși la maximum și ore întregi petrecute în cozi interminabile (VIDEO)

Nervi întinși la maximum și ore întregi petrecute în cozi interminabile pe drumul de pe litoral către București. Așa a decurs noaptea trecută pentru turiștii care au părăsit litoralul după un weekend petrecut la mare.

Lung e drumul spre casă! La această concluzie au ajuns, duminică seara, miile de turişti care au plecat din staţiunile de pe litoral. În Mamaia, traficul a fost, pur şi simplu paralizat.

Nici după ce au ieşit din Mamaia, lucrurile nu au stat mult mai bine. Asta pentru că Drumul national 22C care leaga litoralul de Autostrada A2 nu a mai facut fata traficului.

Politistii au incercat inca de dupa amiaza sa dirijeze soferii pe rute ocolitoare, prin Harsova in loc de Cernavoda, dar chiar si asa au aparut blocaje. Acesta este ultimul weekend inainte de darea in folosire a Autostrazii Cernavoda – Murfatlar. Tronsoanele ramase in lucru trebuiau sa fie gata la sfarsitul lunii trecute, dar constructorul a intarziar lucrarile pentru a treia oara. Noul tronson care va fi deschis pe 19 iulie va avea insa o buna bucata pe care se va circula cu viteza redusa, in regim de drum national.

Redactor: Doina Sirbu