Nereguli la sălile de sport din Medgidia

Asta a sesizat consilierul local Sorin Radu în cadrul ultimei ședințe. Acesta le-a prezentat colegilor modul în care se fac încasările la Sala de Sport Iftimie Ilisei dar și faptul că banii plătiți de cetățeni nu sunt înregistrați la DGDPP.

Consilierul local Sorin Radu din Medgidia spune că a fost informat despre neregulile din cadrul sălilor de sport de mai mulți cetățeni. Cu toții acuză faptul că la plata pentru închirierea sălii, nu se eliberează niciun document fiscal. După cele aflate alesul a hotărât să prezinte situația primarului Marian Iordache.

Ca urmare a sesizărilor, consilierul local a solicitat mai multe informații referitoare la încasările de la sălile de sport.

Întrebat de către viceprimarul Luminița Vlădescu despre neregulile semnalate, directorul Niculae Păun a oferit explicații.

Sorin Radu spune că nu se va opri aici. Este hotărât să demareze mai multe acțiuni pentru a demasca neregulile semnalate.

De mulți ani se dorește ca în Medgidia sportul să ocupe un loc prioritar. Însă, aceste sesizări ridică mari semne de întrebare. Alesul local spune că orice abatere de la lege trebuie semnalată pentru ca cei vinovați să plătescă!

Redactor: Nicoleta Antohi