Nenorociri pe bandă rulantă

Nenorociri pe bandă rulantă la Constanța!  Poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârșirea a 5 infracțiuni de șantaj, furt calificat, trafic de migranți, fals în declarații și efectuarea de operațiuni financiare în scop fraudulos, fapte comise în Italia, fiind vorba despre Ion Dorin Mihailovici. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care a emis ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore.

Un bărbat a fost lovit mortal de tren, la Castelu, în această dimineața , iar o altă persoană și-a pierdut viața în mod similar. A doua tragedie s-a înregistrat pe strada Theodor Speranția din zona Km 4 – 5 din municipiul Constanța. După poziția trupului găsit la fața locului, decapitat!, este posibil să fie vorba despre un suicid. Se pare că victima s-a așezat pe burtă, cu capul pe șine.

ȘOFER DROGAT, URMĂRIT de polițiști pe străzile din Constanța: a trecut pe roșu și a făcut accident. Bărbatul în cauză au fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal. Cercetările continuă.

Redactor: Alexandra Panait