Nemulțumirile BT al SNPPC IPJ Constanța, continuă

Nemulțumirile Biroului Teritorial al SNPPC IPJ Constanta, continuă. Aceștia dezaprobă public modul de actiune al Ministerului Afacerilor de Interne pe care îl consideră umilitor.

SNPPC BT IPJ Constanta dezaproba public modul de actiune al M.A.I. pe care îl consideră umilitor și pe care îl numesc: metoda “CÂRPEALA”. Din datele  IPJ Constanta au fost primite veste antiînjunghiere pentru aproximativ 10-15% din  efectivele operative. Pentru polițiști aceasta reprezintă o altă picatură, care se adauga deja preaplinului pahar incarcat cu dezamagiri.

Bataie de joc la adresa politistilor operativi. Pe acesta cale adresam public doamnei ministru Carmen Dan urmatoarele intrebari :

  1. CARE SUNT CRITERIILE ( daca ar putea exista asa ceva)  IN BAZA CARORA UN POLITIST POATE FI SELECTAT PENTRU A PRIMI O VESTA ANTIINJUNGHIERE ?

  2. CARE SUNT CRITERIILE IN BAZA CARORA UN POLITIST ESTE SELECTAT PENTRU A NU PRIMI O VESTA ANTIINJUNGHIERE?

Efectele unei astfel de atitudini ar putea  fi următoarele:

POLITISTUL CARE ARE VESTA IN DOTARE :

  1. sunt sacrificat si trimis la interventie ca porcul la taiere, avand in vedere ca celalat coleg NU are vesta. Concluzii: confort psihic diminuat, relatie tensionata cu sefii si colegul care, neavand vesta, va evita sa se expuna la un eventual “macel”.

POLITISTUL CARE NU ARE VESTA

-sunt sacrificat si trimis la interventie ca porcul la taiere, avand in vedere ca  NU am vesta. Concluzii : confort psihic diminuat, relatie tensionata cu sefii si colegul care a primit vesta. Acest coleg va avea (cel mai probabil) pretentia  ca celalalt coleg (care are vesta) sa se expuna la un eventual “macel”.

În concluzie aceștia își exprimă durerea în câteva cuvinte foarte grăitore:

”Nu erau de ajuns discrepantele si problemele create de salarizare. Ati mai creat o problema care tine de VIATA si MOARTE.” Recomandarea pe care SNPPC BT IPJ Constanta îl transmite catre toti politistii operativi este sa dea dovada de unitate, umanitate si loialitate  reciproca intre  ei : ”ORI PRIMIM TOTI VESTE, ORI NICIUNUL.”

Redactor: Sondra Sandu