Nelinişte în tabăra Alianței România Dreaptă la închiderea urnelor (VIDEO)

Liderul PDL Constanța și co-președintele Alianței România Dreapta, Christian Gigi Chiru, candidat în Colegiul 4 pentru Senat le-a mulțumit celor peste 42% de alegători din Constanţa pentru prezența la vot și-a exprimat dorința ca aceștia să fie reprezentați de un Parlament care să relaționeze mult mai mult cu comunitatea.

Candidatul Colegiului 3 la funcția de senator, Gheorghe Măndilă a declarat că preferă să se pronunţe după aflarea  rezultatului final al alegerilor.

Candidatul pe Colegiul 3 la Camera Deputaților, Tudor Șerban s-a arătat optimist mai ales că alegătorii din Cernavodă au optat pentru ARD cu 6 600 de voturi.

Potrivit datelor furnizate de exit pol-uri, Alianța România Dreaptă a fost votată cu un procent de 21,3%, situându-se pe poziția a doua în clasament după USL. Şi in tabăra uniunii social liberale la inchiderea urnelor emoţiile au fost mari.

Membrii și liderii Partidului Național Liberal Constanța au urmărit duminică seară cu sufletul la gură rezultatele exitpollurilor la nivel național.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu