În negocieri cu RAJA

Au început negocierile dintre Primăria Medgidia și RAJA S.A. Autoritățile locale au anunțat și primele rezultate: nu vor mai plăti consumul de apă înregistrat în grădinițe, școli, licee și dispensare. De asemenea, fântâna arteziană din centrul municipiului a fost preluată de operatorul de apă care va demara lucrările de modernizare.

În cadrul ședinței ordinare aferentă lunii iulie, primarul Municipiului Medgidia a declarat că în urma negocierilor purtate cu societatea RAJA S.A s-a stabilit că autoritățile nu vor mai plăti consumul de apă înregistrat în unitățile de învățământ și dispensare.

Tot  în cadrul ședinței ordinare aferentă lunii iulie, consilierii au aprobat transmiterea din administrarea Consiliului Local al Municipiului Medgidia în administrarea S.C. RAJA S.A. Constanţa a fântânii arteziene situată în Piațeta Decebal .

Proiectul de hotărâre a fost aprobat, iar compania de apă are în vedere modernizrarea, asigurarea funcţionării şi a mentenanţei fântânii arteziene, pe perioada delegării serviciului de apă şi canalizare. O decizie similară în ceea ce privește fântânile arteziene a fost aplicată și în municipiul Constanța.

Redactor: Daniel Albu